Informació Corporativa
En virtut de les obligacions establertes per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que aquesta pàgina web és propietat de Mónica Risco Gómez, amb DNI 40327085N i amb domicili a Jaume Marquès i Casanovas, 7, 2-3 17003 Girona i amb les següents dades de contacte: 647464649
/ info@monicarisco.com.

Condicions generals
L’usuari que accedeix al lloc web www.monicarisco.com es compromet a acceptar sense condicions els termes d’ús que es descriuen a continuació. En cas contrari, l’usuari haurà d’abstenir de continuar accedint a www.monicarisco.com.
Mònica Risco Gómez, podrà modificar els termes i condicions del lloc web www.monicarisco.com en qualsevol moment pel que es recomana a l’usuari que cada vegada que visiti aquest lloc web observi els termes i condicions d’accés.

Continguts
La finalitat del del lloc web www.monicarisco.com és oferir la informació relativa als serveis i activitats desenvolupades per Mónica Risco Gómez.
Els seus continguts han estat elaborats amb informació procedent tant de fonts internes com de fonts externes i poden ser modificats en qualsevol moment. Mònica Risco Gómez no assumeix cap responsabilitat per la falta d’actualització o inexactitud de la informació provinents de les citades fonts externes.
Cap informació continguda en el lloc web www.monicarisco.com s’ha de considerar recomanació o assessorament de cap naturalesa ni es pot exigir a Mónica Risco Gómez cap responsabilitat pels danys directes o indirectes que puguin derivar de l’ús d’aquest lloc web o de la informació continguda en ell.

Enllaços de pàgines de tercers
L’Usuari i, en general, qualsevol persona física o jurídica que es proposi establir un enllaç des del seu lloc web al lloc web de www.monicarisco.com haurà d’obtenir una autorització prèvia i per escrit de Mónica Risco Gómez.
L’establiment de l’enllaç web no implica en cap cas l’existència de relacions entre Mònica Risco Gómez i el propietari del lloc web o de la pàgina web en la qual s’estableixi l’enllaç web, ni l’acceptació o aprovació per part de Mónica Cingle Gómez de seus continguts o serveis.
En tot cas, Mónica Risco Gómez es reserva el dret de prohibir o inutilitzar en qualsevol moment qualsevol enllaç web al lloc web www.monicarisco.com, especialment en els supòsits d’il·licitud de l’activitat o continguts del lloc web en el qual s’inclou el enllaç.

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial (“Copyright”).
Els drets de propietat intel·lectual derivats del contingut del lloc web www.monicarisco.com, el seu disseny gràfic, logotips i codis de programació són titularitat exclusiva de Mónica Risco Gómez, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, reenviament o reutilització de tot o part del contingut de la pàgina per a propòsits públics o comercials i, en general l’exercici de qualsevol dret d’explotació i les seves modalitats, sense l’autorització prèvia i per escrit de Mónica Risco Gómez.

Política de galetes
D’acord amb la normativa vigent, es facilita als usuaris informació relativa a les galetes que utilitza el lloc web www.monicarisco.com i els motius del seu ús, així es sol·licita el seu consentiment per poder utilitzar-les.
El lloc web www.monicarisco.com utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d’obtenir dades oferir una millor experiència de navegació i dades estadístiques dels visitants del lloc web

Vostè pot revocar el consentiment a la utilització de cookies eliminant-les per mitjà de les opcions que li ofereix el seu navegador.

Aquest lloc web utilitza les galetes següents:

Protecció de dades de caràcter personal
En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti seran incorporades a fitxers dels quals Mónica Risco Gómez n’és titular.
Mónica Risco Gómez tractarà les dades de forma confidencial i exclusivament amb l’objectiu de gestionar la relació amb els seus clients i promocionar les activitats de la signatura.

Per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació amb el tractament de les dades amb les finalitats abans descrites, haurà de dirigir-se per correu postal a Mónica Risco Gómez a l’adreça Jaume Marquès i Casanovas, 7, 2-3 17003 Girona o bé per correu electrònic a l’adreça electrònica info@monicarisco.com

Legislació i jurisdicció aplicable
Qualsevol controvèrsia que pogués sorgir en relació amb el present lloc web es resoldrà d’acord amb la legislació espanyola i se sotmetrà, amb renúncia expressa al fur que pogués correspondre, als Jutjats i Tribunals de la ciutat de GIRONA.